keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa!

Heipodei!

Nautinnollisen hiihtoloman meillä jälkeen olikin vuorossa heti kotisalileiri, jota me vietimme Hämeenkylän koululla. Leiritunteja kertyi huimat 13. Leirin sisältöön kuului Johannan sanoin, ohjelmaa, ohjelmaa, ohjelmaa ja vielä vähän lisää ohjelmaa. Ehdittiinhän me tietysti myös venytellä, hyppiä, tanssia capoieraa ja leikkiä. Kaikki polttaa kaikkia - leikkiä oltaisi jaksettu varmaan pelata koko leiri! 
 
Henna pommittaa!


Ja Anniinaan taisi juuri osua!
Olikohan tässä evästauko vai meditointihetki meneillään ? :D


Harmillisesti ilman äksidenttejä emme kuitenkaan selvinneet. Heti kotisalileirin jälkeisenä maanantaina Anniina loukkasi isovarpaan ja siinä todettiinkin murtuma. Pikaista paranemista Anninalle!


Ensi viikolla on taas aika harjoituskisan/ katselmuksen yhdessä Pakilan kanssa. Tervetuloa katsomaan! Aikataulut päivittyy seuramme tiedoituskanaviin. 
 
Vielä kaksi viikkoa ennen ekoja kisoja ahkeraa harjoittelua johon kuuluu hiontaa, hiontaa ja kokonaisia. Tänä keväänä saamme myös itse koristella omia pukuja ja hiuskoristeitakin, joten niitäkin taitaa vielä usea meistä väkertää kotona. 
 
Venyttely on kivaa!

Hymyssä suin jaksetaan loppuun asti..

linssiludet!
 

Kevät on miltei jo ovella ja aurinkokin näyttäytyy täällä Vantaalla. Treeni-intoa kaikille. Nähdään kisoissa!

4 kommenttia:

  1. Missä sarjassa kisaatte?:)

    VastaaPoista
  2. Jee, enää kaksi yötä, ja sitten nähdään teidän ohjelmat! <3

    Tervettä kevättä ja onnistumisen iloa kaikille!
    T. intoÄippä

    VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin, mutta asiattomia emme julkaise! Jos kysyttävää, voit laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostia: flamingotvvs@gmail.com