maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ensimmäiset kisat ohi!

Viime viikolla päästiin esittämään ohjelmat ensimmäisen kerran isolle yleisölle katselmuksen merkeissä. Katselmus järjestettiin Pirkkolan urheiluhallilla yhdessä PNV:n kanssa. Lisäksi Flamingot T:n tytöt kävivät kisahallilla Gymnaestradan tilaisuudessa esiintymässä ja tulivat sieltä suoraan Pirkkolaan esiintymään. Katselmuksessa saimme Mustan Kissan Cupiin alle hyvät suoritukset ja vielä olikin torstain harjoitus aikaa saada ohjelma vielä hieman täsmällisemmäksi.

Sunnuntai aamuna herätyskello herätti tytöt n. kuuden pintaan. Tapasimme Mäntsälässä 7.45, ja aloitimmekin heti harkkaan lämmittelyn. Harkkasuoritukset meni molemmilta hyvin, mutta vielä parannettavaa jäi. Korjauksien jälkeen söimme eväitä ja aloitimme hius- ja meikkioperaation yhdessä huoltajien kanssa.

Kilpailut starttasivat ja Flamingot S aloitti kisalämpän. Osien ja pätkien jälkeen oli aika astua keskittymistilaan ja siitä sitten kohti kisamattoa. Tytöt teki hyvän suorituksen ja ylsi kategoriaan 5.

Iloisena suorituksen jälkeen

Ja olikin aika pelleilyn ;)


Flamingot T aloitti kisalämpän tauon jälkeen. Heidän suoritus oli ilmeikäs ja vahva, mutta aivan tytöt eivät yltäneet parhaimpaansa. Sijoitus kategoria 4.

Sopu sijaa antaa...:)

Hyvä fiilis ;)

Perusilmeet!


Kisoista meille jäi hyvä mieli! Nyt taas ahkeraa harjoittelua viikon ajan, sillä lauantaina suuntamme onkin jo kohti Turkua ja Caribia Cupia.

Flamingot S:n teema ohjelmassaan on kevätkeijukaiset ja T:n teema jääkuningattaret. Mustan Kissan Cupiin T:n hiuskoristeet eivät ehtineet tulla, joten niitä saatte vielä jäädä odottamaan seuraaviin kisoihin.


2 kommenttia:

  1. Tuohan oli hyvä alku kisakaudelle.
    Nyt vaan höyhenet kasaan ja tsemppiä! :)

    Terv. Johanna

    VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin, mutta asiattomia emme julkaise! Jos kysyttävää, voit laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostia: flamingotvvs@gmail.com