maanantai 24. maaliskuuta 2014

Caribia Cup!

Heippa,

Olipas mahtavat kisat viikonloppuna Turussa upeissa puitteissa! Tällä kertaa osa meistä oli varannut hotellin ja yöpyi Turussa pe-la ja osa taas meistä ajoi lauantaina aamutuimaan Turkuun. Herätykset oli siis taas todella aikaisin.

Unihiekat pyyhittiin silmistä ja aloitimme lämmittelyn harkkaa varten. Molempien harkkasuoritukset jäi vaisuiksi ja lähdimmekin hakemaan lisää tiukkuutta ja terävyyttä itse kisasuoritukseen.

Rutiinilla laitoimme nutturat ja meikit vanhempien avustuksella, suuret kiitokset heille! Tämän jälkeen suuntasimme lounaalle, jossa olikin todella hyvää ruokaa, lihapullaa ja perunamuusia, kera salaatin ja leivän. Nam!

Meistä taas S oli ensin suoritusvuorossa. Kisaviikon sairastelut näkyivät suorituksessa, ja suoritukseen mahtui useampi virhe. Sijoituimme kategoriaan 6.

T:n suoritusvuoro oli taas arvottu kisan loppupäähän. Suorituksemme oli täsmällinen ja valkun sanojen mukaan suoritimme loistavasti joukkueena. Saimme kategorian 3, johon olimme ihan tyytyväisiä.

Nyt treeneissä muutamme vähän ohjelmia ja täsmennämme ojennuksia ja ryhtiä vielä lisää.

Tsemppiä kaikille treenaamiseen! Seuraaavat kisat onkin 5.4. Töölön Kisahallilla, kun vuorossa on Etelä-Suomen aluekisat. Siellä nähdään :)

2 kommenttia:

  1. Jos ymmärsin oikein, niin teillä taitaa vielä aluekisoissakin jatkua tuo myöhäinen-tai-vielä-myöhäisempi-suoritusvuoro -linja. :)

    Vaan kesää päin mennään, ja hyväähän joutuu aina hiukan odottamaan! Hyvä tytöt! Ja valmentajat tietty! Ja vielä mahtuu pari huutomerkkiä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

    VastaaPoista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin, mutta asiattomia emme julkaise! Jos kysyttävää, voit laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostia: flamingotvvs@gmail.com