perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tuomisia Keravalta!

Keravan Keuda-salissa oli lauantaina 28.2. kovin tiivis tunnelma, kun salin kaikki 385 istumapaikkaa olivat täynnä. Joukossa istuivat jännittämässä myös kaikkien Flamingojen kannattajat, sillä tytöt osallistuivat kahdella kokoonpanolla alueelliseen Show-tapahtumaan.


Isommat Flamingot esittivät antaumuksella ja päättäväisesti oman ohjelmansa nimeltä: "Itsepäisyys". Mistä lie valkut moisen aiheen keksineetkään. :)


Nuoremmat Flamingot loistivat 1920-luvun hilpeää glamouria"Nyt svengataan" -ohjelmassa. Iloinen ja hyväntuulinen ohjelma vakuutti tuomaritkin ja palkintona oli, pisteen erolla sisarjoukkueeseen, oman sarjan kolmas sija! Pronssimitalit!






Iloisin terveisin,
Flamingot



JK. Sydämelliset onnittelut Voca junioreille 12-15 v. vapaan sarjan voitosta, Vocalle hyvästä pistesijasta yli 16 v. vapaassa sarjassa ja Olivealle yli 16v. vapaan sarjan hopeamitalista! Olette upeita!  












1 kommentti:

Vastaamme kaikkiin kommentteihin, mutta asiattomia emme julkaise! Jos kysyttävää, voit laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostia: flamingotvvs@gmail.com