maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kauden ensimmäiset kisat!

Viikonloppuna kisasimme seuramme järjestämissä kilpailuissa Energia Areenalla.

Flamingot T:n suoritus oli koko kilpailun ensimmäinen, joka pakostikin rokotti pisteitä vaikka suoritus sinänsä oli tyttöjen tasoon nähden hyvä ja ilmeikäs. S ja J joukkueiden suurimmalle osalle tytöistä kilpailut olivat ihka ensimmäiset ja jännitys näkyi suorituksissa. Jatkamme ohjelmien hiomista ja muutamme muutamaa osaa, jotta saamme pisteet paremmiksi ja tätä myöten kategoriat nousemaan :)
Arvokkaan tuomaripalautteen kera on hyvä jatkaa harjoittelua.

Sunnuntaina oli lisäksi vuorossa koko Suomen Sun Lahti "Jos metsään halua mennä nyt" harjoitukset. Nyt on paikat ja ohjelma hyvin muistissa ;)

Tsemppiä kaikille kisakauteen. Seuraavat kisamme ovat Kotkassa 13.4... Siellä nähdään! :)
 

Flamingot S harkkasuoritus
Flamingot S kisasuoritus

Tianna Flamingot S

Flamingot T alkuasento (puuttuu Pihla)


Flamingot T kisasuoritus

Ja loppu :) ...





Flamingot J

Flamingot J alkuasento




2 kommenttia:

  1. Mitkä kategoriat saitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsisista, unohtui kokonaan :-D. Tässä linkki koko kilpailuiden tuloksiin: http://www.vantaanvoimisteluseura.fi/tapahtumat-2013/jv-kilpailut-22-23-3/online-tulokset/ . Flamingot T sijoittui siis kategoriaan 6, S kategoriaan 9 ja J kategorian 10. Paljon töitä on vielä tehtävänä, jotta hyvän mielen kilpailuissa pääsemme lähemmäksi tavoitteitamme! :)

      Poista

Vastaamme kaikkiin kommentteihin, mutta asiattomia emme julkaise! Jos kysyttävää, voit laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostia: flamingotvvs@gmail.com